27 september 2011

Anna i fotbollsturnering på Garden

I lördags var det fotbollsturnering på Garden International School och fyra olika lag möttes. Det var två lag från Garden, ett från Alice Smith och ett från Mont Kiara International School. Våra tjejer tog hem allt!

Michi och jag kom dit vid elva och då var första matchen precis färdigspelad och MKIS hade vunnit med 6-1 mot Gardens ena lag.



Nästa match var mot Gardens andra lag. Det är roligt med Anna för många underskattar henne för att hon är liten, men hon är så otroligt stark och tjejerna runt omkring flyger som små vantar.


Precis i slutet fick Anna in ett mål dessutom vilket var höjdpunkten på dagen. Denna match vann de med 6-0.



Mellan match två och tre var det en dryg timmes paus. Vi tog med Olivia Jungeling med man hem till oss på lite fika. Detta är en jättetrevlig familj från Schweiz där Anna umgås med två av deras barn, Emma och Raphael och Fredrik går i samma årskurs som Alice. Kul för jag kan få tillfälle att träna lite franska också :) Precis innan match tre skulle börja var vi tillbaka på planen.



Sista matchen var mot det normalt sett tuffaste laget, från Alice Smith, men de lyckades vinna med 6-2 även här! Anna ställde motvilligt upp för lite fotografering efter matcherna. Här är hon med sin tröja med nr 9.




Även vi fick lite dricka efteråt. Det är otroligt varmt även att titta på. Här står Fay och Michi som båda skall med tjejerna till Bangkok och kolla när de spelar den internationella turneringen i november.




Fick sedan åka hem och äta lite lunch och ladda för den stundande avskedsfesten hos Lindells.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar