07 maj 2011

Konsert på MKIS och middag på Bombay Palace

Igår, den 7 april, landade pappa i Kuala Lumpur. Så fantastiskt roligt att ha honom på besök igen! Han har i princip varit här en gång varje år. Han landade vid tretiden igår och Anna och jag hämtade honom på KL Sentral vid fem. Det var första gången han fick se Anna köra bil och han tyckte det gick jättebra.

På fredagen fick han hänga med mig på lite ärenden, bland annat till posten, och klockan fem var det festival på MKIS. Tyvärr började det hällregna och konserten skulle vara utomhus. Allt fick snabbt flyttas in till gympasalen i stället. Anna och hennes dansk-thailändska kompis Nick uppträdde nästsist.

Efter konserten åkte Michi, pappa och Anders Niklasson som också är på besök, till Bombay Palace för lite indisk middag. Bombay Palace är en jättemysig indisk restaurang som ligger i en gammal kolonialvilla mitt i stan. De har en avsmakningsmeny där man får testa mängder med olika indiska maträtter.

På plats mötte också vår kompis Martin Bäckström upp. Roligt att träffa honom igen eftersom han snart flyttar till Filippinerna.

När vi nästan var klara med middagen kom även Michis kollega Jimmie dit. Kyparen gav honom all mat som fanns kvar och riktigt gödde honom. Vi andra satt bara där och skrattade.

Efter middagen åkte vi in till Changkat Bukit Bintang och tog en öl innan vi åkte hem efter en jätterolig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar