14 mars 2011

Byggande av hyllor på Verve Suites

I lördags byggde Michi och Fredrik upp hyllor i Verve Suites förråd. Michi hade varit ute på Ikea och handlat och fick sedan en bra medhjälpare.

Senare på kvällen var vi hemma på middag hos Sjönells. Anna var med Laila inne i stan och tittade på bio. När de skulle åka hem vid elvatiden på kvällen var det en bil med några gubbar i som höll på och köra upp brevid dem hela tiden och vinkade. En hoppade ut vid ett rödljus och satte ett visitkort under vindrutetorkarna. Tjejerna blev rädda och kände sig förföljda. När de så skulle köra hem, tyckte de att bilen var efter dem. Lätt stressade körde de fel och helt plötsligt började batterilampan på bilen lysa och Annas bil dog. Då visste de inte riktigt var de befann sig.

Michi och Janne stack direkt ut för att hitta dem. En trasig bil på en trafikerade väg och eventuella efterföljande män lät ju inte som en bra kombination. Först efter 40 minuter lyckades de hitta tjejerna som var lätt uppskakade. Då hade också Lailas pappa hunnit fram. Tror aldrig jag har varit så orolig. Ringde Anna - ingen svarade, Jannes telefon var inte på och Michis telefon tutade upptaget hela tiden. Tankarna far och man inbillar sig allt möjligt otäckt. Men, i verkligheten är ju de flesta människor utan baktankar. Några hade stannat och frågat om flickorna behövde hjälp och ingen hade varit dum. Det dröjer nog tills det blir sena turer från stan i alla fall. Då ber vi nog "vår" taxichaufför Jeffrey att köra istället...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar