29 januari 2011

Besök av Kassim

I fredags hade vi besök av Kassim (till höger) och hans kollega som kom för den månatliga rengöringen av vårt saltvattensakvarium- Från början försökte vi fixa det själva, men när det visade sig att man behövde ha minst ingenjörsexamen från Chalmers och KTH för att inte alla fiskar skulle dö hela tiden, så slutade vi med det. Istället kom Kassim som jobbade på Pet World i Ikano Power Centre med deras akvarium. Efter ett tag öppnade han eget och helt plötsligt blev priset det halva. Han och hans kollegor är i alla fall trollkarlar med akvariet och det är verkligen jättefint.

När han var här idag så hade han suttit och tittat i våra nya bloggböcker och tyckte de var jätteroliga och fina. Jag gav honom då ett erbjudande han inte kunde motstå; Ett foto med honom och hans kompis och så skulle han garantera komma med i nästa års bok. Se hur glad han blev för det :)

Det är alltid roligt när Kassim kommer för han är alltid lika glad och gillar att snacka. Hans engelska är väl sådär så det blir min ordentliga träning i malaysiska varje månad när han kommer. Kanske skall börja serva akvariet oftare...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar