08 december 2010

Pluggdag och middag på Souled Out

Tisdagen den 7 december var en ledig dag här i Malaysia på grund av en muslimsk helgdag. Ledig och ledig kunde man ju undra när Anna satt med sin dator, omgiven av sina papper och böcker för att studera till alla sina slutexamen för terminen. Fem examina skall skrivas under fem dagar och studenterna testas på allt de läst i varje ämne under hela terminen.

Michi jobbade idag trots malaysisk helgdag. Han följer svenska helgdagar även här eftersom de jobbar så mycket mot Sverige. På kvällen hade vi stämt möte med Kimmo och Jasmin hemma och gick sedan vidare till Souled Out där vi träffade Magnus och Lotta med barn också.

Souled Out är verkligen perfekt för barnfamiljer för de har ALLT på sin meny, västerländskt, asiatiskt, indiskt. Det finns något för alla!

Felicia, Kimmos och Jasmins dotter, beställde in de typiska malaysiska satayspetten. Denna gång serverades de med kyckling och lamm. Biffen var slut :)

Även Kimmo, Jasmin och jag valde de goda spetten.

Det blev en trevlig och god kväll. Anna stannade bara en liten stund för hon skulle iväg till Coffee Bean och plugga biologi med John.

Efter middagen tog Lotta och Magnus med Fredrik hem till oss och vi gick vidare runt i Sri Hartamas och visade runt Kimmo och Jasmin var man kunde handla lite olika saker samt bra restauranger. Var hemma vid tiotiden igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar