04 december 2010

Julmarknad på MKIS

På förmiddagen, fredagen den 3 december, var det dags för den årliga julmarknaden på skolan. Marknaden anordnas av MCF, Madeleine´s Children Fund, och är en kombinerad jullunch och marknad. Barnen i Elementary School kommer dit och sjunger lite julsånger också.

Karin var nu tillbaka från Beijing med lite nya saker och vi var med på marknaden. Kostnaden är att lämna ett halsband till ett lotteri samt att betala 10% av intäkterna till MCF. De använder sedan pengarna till att hjälpa familjer med cancersjuka barn, där de inte har råd med alla typer av hjälp som behövs.

Vi var inte med förra året så det var roligt att stå med i år. Det var tre till som sålde smycken, men vi fick mycket folk vid vårt bord och det gick riktigt bra. Härligt med lite mer julstämning också!

1 kommentar:

  1. Hej hela familjen! Det var länge sen vi sågs, men eftersom jag läst Ankis fina blogg, så tycker jag mej känna er väl och livet ni lever nu!! Ska bli sååå roligt att ses... Kan inte önska mej mer än att få träffa dottern, slippa
    frysa och skrapa bilen, slippa julstressa och
    sedan få komma till er och hälsa på.Goda, men
    fortfarande unga vänner.... hoppas ni känner igen oss, vi har blivit äldre och tyngre med åren.

    Kram Inga-Lill o Staffan

    SvaraRadera