26 december 2010

Anders till KL på juldagen

På juldagens morgon åkte Michi till KL Sentral och hämtade Anders som nu anlänt till Malaysia. Vid tolvtiden kom Bärbel och Angelika över igen och det blev dags för jullunch nummer 2.

På eftermiddagen blev det sedan lite presentöppning igen med våra paket till Anders och lite saker som han hade med sig från Sverige. Bland annat hade en bok kommit till Fredrik, Shadow wave, och han försvann in i boken direkt. Halva var väl utläst när kvällen kom.

Anna fick en Hello Kitty-kalender och vi skrattade gott för hon gillar det igen, precis som när hon var liten.

På kvällen gick Michi, Anders, Fredrik och jag till det nya shoppingcentret i Mont Kiara som heter Mont Kiara 1. Nu har tre restauranger, men inga butiker, öppnat.
Vi valde att gå till en ny restaurang som heter Overtime som har lite roligt koncept med att de grillar olika köttsorter på spett. De har också tyskt färsköl som man till och med kan köpa en tunna av med tio "pints" med öl.

Skall väl i ärlighetens namn säga att maten inte var så speciell när den väl kom in, men miljön var mysig och de hade ett liveband som spelade. En kväll med ett glas vin eller öl och lyssna på musik räcker nog bra.


Vid elvatiden gick vi hem igen och Anders kunde få sova efter ett par långa resdagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar