14 november 2010

Champagnebrunch på Shouk + Momotalo

Nu när Boestads var på besök hade Karin och Robert ordnat champagnebrunch, denna gång på Shouk i Starhill Gallery på Bukit Bintang. Vi var elva personer som samlades där.

Det var första gången vi provade champagnebrunch här. Vi kan väl snart skriva en bok om alla olika ställen ;o) Håller dock fortfarande på Prego i Westin Hotel på Bukit Bintang.

Här var det en fin buffet och väldigt god sushi, sashimi och tempura, men det var väldigt tomt på faten och när vi skulle ta så fick vi stå och vänta medan de fyllde på. Ändå var det inte speciellt många gäster.

Miljön är ju fantastiskt fräck och man har hela varuhuset med alla tjusiga designmärken runt sig.

Juldekorationerna i form av julstjärnor i flera hundratal hade börjat smyga sig in. Efter en förrättsbuffet fick man välja varmrätt från en meny som var fantastisk. Vi var flera som tog "Lobster Thermidor". Det enda var sedan att tre personer fick varmrätter och sedan tog det nog nästan 40 minuter innan resten av maten kom in. Lite förvånande på ett femstjärnigt ställe... Vi hade i alla fall fantastiskt trevligt!
På kvällen gick sedan hela familjen till vår japanska favoritkrot i Sri Hartamas, Momotalo. Vi har inte varit där på jättelänge och hade verkligen tur för i morgon, måndag, skall de stänga för renovering.

Rätt efter rätt kom in och grillades på den lilla bordsgrillen. Cat jobbade som vanligt och det var lika roligt att träffa henne igen.

Efter middagen traskade vi iväg till ett fotreflexologiställe som heter Grand Everest som också ligger i Sri Hartamas. Michi och jag tog en halvtimmes nack- och axelmassage och Anna och Fredrik tog fotreflexologi under samma tid. Det var väldigt skönt, men det gjorde rätt ont och hon som masserade min rygg stod och mumlade "very tight, very tight" hela tiden. Efter massagen bar det av till KL Sentral där vi vinkade av Michi som ikväll flyger till Europa och hem till sin pappas 80-årsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar