05 oktober 2010

Anna invald i National Honor Society

Tidigare under terminen hade Anna fått ett brev från skolan att hon kunde söka in till National Honor Society. För att vara påtänkt skall du ha ett visst genomsnittligt betyg som är relativt högt. När du får det brevet skall du sedan skicka in en ansökan där du skall skriva om dig själv och visa prov på att de har gjort saker inom ledarskap, välgörenhet m.m. Utifrån dessa ansökningar väljs sedan ett visst antal studenter ut. Man är valbar från årskurs 10-12. I år lyckades Anna vara en av de tretton som togs ut. Jättekul!

Fredagen den 1 oktober var det ceremoni och middag på skolan som inleddes med tal av rektor Walt Morris.

Därefter följde tal av olika medlemmar som redan är med i NHS och sedan ropades alla nya upp. De fick varsitt ljus att tända på det stora NHS-ljuset.

Därefter fick de ställa upp sig med sitt tända ljus, hålla upp höger hand och svära in sig i föreningen. Det var riktigt högtidligt!

Efteråt var det dags för gruppfoto med alla gamla och nya medlemmar.

Sedan var det dags för middag. Vi satt brevid ett par där hon var från Sudan och han från Bangladesh. De hade bott i Sverige i 17 år där han jobbat för Ericsson och de talade jättebra svenska. Tyvärr var barnen för små när de flyttade därifrån så de kommer inte ihåg något. Det andra paret var en malaysisk man gift med en marockanska. Deras son var den ende killen som kom med i år. Bra jobbat Anna tycker dina stolta föräldrar!!!

1 kommentar:

  1. Grattis til Anna og foreldre!!! Kjempebra å komme med i NHS!!!!

    SvaraRadera