13 september 2010

Michi tillbaka från Sverige

I fredags var jag och barnen hemma hos Lotta G på middag och vi höll på och prata om våra män som skulle komma hem på lördag. Lördag, sade Lotta. Nej, de kommer väl på söndag. Fick snabbt ringa upp Michi och kolla och då visade det sig att han kollat lite fel på sin biljett. Vi var bjudna på Hari Raya-party hos Amin på söndag, Michis leverantör, så det fick ju snabbt avbokas.

Lördagen ägnade jag och Fredrik ett par timmar i 1 Utama för att handla gympaskor. Nu är han uppe i storlek 40. Ett nummer till så har han lika stora skor som sin far... När vi ändå var där kom det med lite benskydd, bollpump, ny fotboll, hörlurar som funkar trådlöst. Lätt att handla när man väl kommer igång...

Anna, som nu går iB, måste göra något som kallas CAS-timmar. Det innebär att en timme i veckan skall hon göra tre saker under en timme vardera inom Creativity, Activity och Service. För Creativity skall hon jobba på kontoret med ett projekt, på Activity kan hon räkna alla sina fotbollstimmar och på Service har hon och tre kompisar betämt att de skall jobba på ett djurcenter.

I söndags åkte de alla fyra iväg till Paws, men det visade sig vara stängt, så de åkte till ett annat djurcenter i Ampang. De vill dock helst jobba på Paws för det centret får inga statsbidrag alls utan måste helt lita till volontärer.

På eftermiddagen, vid fem, kom Michi hem i alla fall. Vi hade handlat lammfile så på kvällen stod två starka killar ute vid grillen. Nygrillad färsk lammfilé, klyftpotatis och sås och en god flaska rödvin. Härlig söndagsmiddag! Mysigt att ha hela familjen samlad ett tag igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar