24 augusti 2010

Champagnebrunch på Westin

Imorse var det samling 11.30 på Westin hotell för att gå på champagnebrunch på Prego.

Vi var tio personer som gick på brunchen och vi fick ett stort bord på övre våningen. Daniel, som skadat knäet i badminton, fick åka personalhiss.

Zel och Andreas var med från Soft Touch.

Ett hungrigt gäng slog sig ner och förrättsbuffén var lika bra som vanligt!

Vid bordet bakom vårt satt ett stort asiatisk gäng som firade en tjej som fyllde år. Niklas och Fredrik var snabbt med på gruppfoto. Daniel annonserade att den svenska manskören (?) gärna ville framföra sina hyllningar och alla våra killar ställde sig upp och sjöng den svenska födelsedagssången. Flerstämmigt! Undrar om det var meningen??? :)

Nytt på brunchen nu var att de även hade en dryckesbuffé. Om någon, mot förmodan, inte ville ha champagne så gick det bra att beställa vin, drinkar eller olika sorters öl.

Fredrik lastade en tallrik full med en salig blandning av förrätter, skaldjur och efterrätter som han sedan mixade på en gaffel och glatt lät oss andra smaka. Smaksensationen var väl så där...

Efter en stund kom det obligatoriska clownbesöket och Niklas var snabbt uppe och bytte skor med clownen. Otroligt snyggt!

Daniel förärades också med en väldigt vacker huvudbonad. Att han kunde bli så snygg!!!

Efter brunchen följde alla utom Andreas och Zel med hem till oss.

Michi tog fram den hemska whiskyn med en orm i som vi köpte när vi var i Laos, ett kort stopp, på resan i norra Thailand. Halva gick väl åt, tack och lov, när de flesta vågade smaka.

Det visade sig att Fredrik kunde spela gitarr och det blev lite underhållning när han och Anna började spela och sjunga ihop. Alltid roligt med musik!

På kvällen avslutade vi sedan med middag på V.I.P uppe i Bangsar Shopping Centre. När vi sedan skulle hem vägrade vår gröna Jeep att fungera så vi fick överge den på en gata. Jag får åka dit och fixa det imorgon... Hatar den bilen!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar