01 februari 2010

Michis nya kontor

Michi, eller snarare STIL Trading Malaysia Sdn Bhd, har köpt nytt kontor på Mont Kiara Plaza. Läget är perfekt och ligger bara 500 meter hemifrån så nu kan Michi gå till jobbet!

Torget ligger mitt i Mont Kiara, som är en av de stora förorterna för expats. Här ligger mängder av kontor, men också massor av restauranger med allt från väldigt lokalt för under 10 kronor för en lunch, till dyra Starbucks som tar nästan 25 kronor för bara en kopp kaffe.

I detta hörnhus, block D, samma som McDonalds ligger kontoret på femte våningen.

Här är utsikten från kontoret. Man kan se vårt gamla hus, Almaspuri därifrån.

Inflytten skedde nu i januari och byggnadsarbetet har pågått för fullt, och fortfarande är det lite saker som skall på plats. Glasväggar skall upp för kontoret och konferensrummet bland annat.

Michi och Andreas har ett kontor tillsammans där det också finns ett extra skrivbord när det behövs.


Utanför har man sedan byggt upp fyra moduler där vem som än är på besök kan sitta och jobba. Det finns visst redan någon som kommit på idén att göra sina läxor där...

Här kommer det att bli ett konferensrum. Ännu så länge saknas glasväggarna, samt projektor, duk och whiteboard. Imorgon, tisdag, skall väggarna komma och då går ju rummet att använda.

I en hörna av kontoret har man ett kök / bar. Allt delvis inspirerat av Googles tankar om hur viktig den kreativa miljön är för ett kontor. Mer spännande funktioner kommer upp senare.

Totalt kommer det i ett första läge att finnas tio arbetsplatser, men det finns plats för fler också. Kul utveckling av äventyret som tog oss till Malaysia!!!

3 kommentarer:

  1. Hej på Er!!

    STORT GRATTIS!! Ja, det är verkligen en häftig utveckling och helt klart början på något riktigt häftigt!!
    Många hälsningar från Thomas, Helene, Victor och Nicole!

    SvaraRadera
  2. Kul och va fräckt det är! Grattis! Kram Nilla

    SvaraRadera
  3. GRATTIS !!! Ser görhäftigt ut!! Åh så kul!!!
    Kram Thonellarna

    SvaraRadera