28 februari 2010

KLCC på Valentindagen den 14 februari

Anna var bortrest i Peking över Chinese New Year tillsammans med Cicci så nu var Michi, Fredrik och jag själva kvar i Kuala Lumpur. För att hitta på något mysigt åkte vi ner till KLCC, något vi i princip aldrig gör. Fredrik ville titta efter ett NHL-spel till sitt Playstation 3 och så tänkte vi gå på bio.

Tyvärr var väldigt många av butikerna stängda eftersom det var just nyårsdagen för det kinesiska nyåret. Fredriks spelaffär var just en av dessa. Istället gick vi runt och kikade i det som fanns öppet och hittade bland annat en Stadiumbutik!

Efter ett tag passerade vi Harrods och eftersom det var Valentin och allt, bjöd Michi mig på vin och ostbricka. Fredrik var inte så sugen på det utan stack upp till Subways och handlade sig en macka istället.

Mätta och nöjda gick vi sedan iväg till biografen för att se Percy Jackson and the Lightning Thief. En film på över två timmar. Den handlar om Percy som har en vanlig, mänsklig mamma, men Poseidon till far. Den låter kanske inte så bra, men överträffade förväntningarna mycket. Fredrik läste denna boken för kanske fyra år sedan och lärde sig då väldigt mycket om den grekiska mytologin, så böckerna är riktigt lärorika!

En riktigt mysig dag på stan blev det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar