29 december 2009

Ishockey på Ullevi

Den 28:e december var det dags för hela familjen att gå på ishockey utomhus. En ny rink hade byggts upp på Ullevi och målet var att slå det gamla Europarekordet för publik. Väl inne på Ullevi var köerna långa och långsamma för att ta sig in på ståplatsläktaren.

Vi var ordentligt påpälsade med flera lager och Fredrik hade fått låna kängor av Helene. Temperaturen var -6 grader så det gällde att stå tätt för att hålla sig varm.


Publikinsläppet var så långsamt så vi kom inte in förrän mer än halva första perioden hade gått och Frölunda ledde redan över Färjestaden med 2 - 0.

När vi väl kom upp på läkarna så gällde att hitta en lucka så att vi såg något.

Matchen var jättespännande och slutade med 4 - 1 till Frölunda. Europrekordet slogs och vi var mer än 31.000 personer där och såg på matchen.

Så här glad var Anna när matchen närmade sig sitt slut. Hon var den enda som inte hade haft några kängor på sig och var lite kall om tårna mot slutet.

Trots några Färjestadssupportrar runt oss ropade vi Heja Frölunda hela tiden. Jätteroligt att ha varit på rekordmatchen. Vi försöker nog gå på en match varje vinter vi är hemma och det var speciellt roligt att ha sett denna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar