15 november 2009

Anna på fotbollsturnering i Jakarta 5-8 november

Anna har nu just kommit hem från sin första internationella fotbollsturnering, Seasac. 11 tjejer åkte i väg från Mont Kiara International School för att tävla mot elva andra internationella skolor från sydostasien. Laget skolan hade i år var det yngsta i hela turneringen.

Första kvällen, den 5 november, samlades hela laget för genomgång. Tränarna gick igenom reglerna och peppade alla att göra sitt bästa. Trötta efter en lång resdag, men så här glada för att vara iväg!
Morgonen därpå bar det iväg för att spela matcher hela dagen. Hela laget samlades lätt nervösa inför dagens första match.

Ombytta och klara var det dags för uppvärmning innan första matchen. Första dagen var matchdräkten svart och andra dagen vit.


Första dagens matcher avslutades med en vinst och tre förluster. En tuff start för detta unga lag. Anna gjorde mål! På lördagen var det dags för heldag nummer två.

Efter matcherna var det sedan dags för de obligatoriska lagbilderna.



Laget slutade som nr 8 av 12 lag. På lördag kväll var det en stor middag för alla lag och deras tränare. Det visades en power point med bilder från de två dagarna i Jakarta och pris för Most Valid Player delades ut till målvakten Emely i Annas lag. Emely gjorde också flest mål - trots att hon var målvakt. Två på frispark och ett från mål!
Här är alla tjejer och killar från Mont Kiara som åkte till turneringen.

På söndag morgon var det dags att ge sig ut till flygplatsen igen för att resa tillbaka till Kuala Lumpur. Hela laget hade förutom matchdräkter även sponsrats med kläder för resan.

Tillbaka på skolan var det dags att skiljas åt igen. Ett sorgligt ögonblick efter som vissa kommer att flytta eller gå ut skolan till sommaren och laget splittras. Brook, som var lagkapten, tyckte att detta laget var det bästa hon spelat i. Efter resan hade inte alla bara ont i benen, utan även i magen efter att ha skrattat hela tiden :o)

Det är bara att sikta på att komma med nästa år igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar