11 juli 2009

Sverige 26 juni - 3 juli

Veckorna rusar förbi och vi har redan varit halva tiden i Sverige. Thea åkte härifrån i lördags och resten av tjejerna åkte i söndags. I lördags var det också dags för nästa gäng att komma hit - grabbarna från Oslo; Fredrik, David och Thomas. Roligt nu när alla är så stora så att de kan ta sig runt och hälsa på sina kompisar!

Söndag eftermiddag blev vi inbjudna till familjen Kristianssons som hade bakat jordgubbstårta och ville fira Anna som fyllde i februari när vi inte var här. Smaskigt värre!


Tisdagen den 30 juni fick vi besök av Emma och Martin med deras lille kille, Jesper. Emma jobbade ju hos oss i KL tidigare, men träffade vår kompis Martin när hon följde med oss hem till Sverige för ett par år sedan. Tänk så livet kan bli!



Den 1 juli fick vi besök av en av mina bästa vänner, Madeleine och hennes två flickor. Vädret var fantastiskt så vi packade lunchkorgen och åkte till Ägglösa för sol och bad. Vi tvingade i Stockholmstjejerna i västkustens salta vatten, bland maneter och annat skumt :o) På tillbakavägen blev det vattenskidåkning för Anna och Louise, två tuffa brudar på havet.




När hungern började göra sig påmind igen på kvällskvisten så tog vi fram den lilla japanska grillen igen. Alla barnen tyckte det var så kul så vi vuxna kunde bara luta oss tillbaka och få köttet levererat på våra tallrikar.

Vid lunchtid nästa dag skjutsade jag våra gäster till Kode och direktbussen till Göteborg och senare på eftermiddagen fick vi besök av ett par vänner i Lerum, Eva och Erika. Erika är Annas kompis sedan de var nyfödda. De kallar sig för evighetskompisar. Bästisar kommer och går, men vissa kompisar har man i evighet - vad som än händer. Rätt fint, tycker jag! Erika skall komma ner och hälsa på oss i KL ett par veckor - för andra gången! Det ser vi fram emot.

Så var det fredag igen och vi hade lite släktmiddag på landet för att fira min födelsedag.
Innan gästerna kom på eftermiddagen hann vi ta en tur med båten till Dyrön. Fredriks kompis Martin följde med ut och badade.


Födelsedagskalas kan tyckas lite sent. Jag fyller i och för sig i maj, men vi brukar alltid ha lite grillning på landet och fira tillsammans. Fick passa på nu innan Anna sticker till Spanien. Pappa och Gudrun var på Öland och kunde tyvärr inte komma, men sommaren är lång så de får komma ut senare istället :o) Barnen hade jättemysigt och hann med både dopp i havet och det obligatoriska besöket i Rörtångens kiosk.

1 kommentar:

  1. Ni ser ut att ha det bra därnere!!! Må gott snart dags att dra hemåt!!! Kramar från Grundsund

    SvaraRadera