21 juli 2009

Sverige 15-16 juli - Träff med Thonells och Carlssons

Onsdagen den 15 var vi hembjudna till familjen Thonell på Tjörn. Nu är det två år sedan de lämnade KL och vi försöker att träffas varje sommar, minst :o) Denna gång var ju inte Anna med, men det är roligt att se Emil och Fredrik när de ses för det känns som om de aldrig varit ifrån varandra. Vädret visade sig från sin bästa sida denna dag, så jag och Fredrik åkte först snabbt in till Göteborg och fick vår andra fästingspruta och sedan stack vi ut till Tjörn så vi var där vid halvtvåtiden.

Vi packade fikakorgar och åkte ner till badet i Berga tillsammans med Marikas syster med familj. Vid femtiden kom även Michi och vi åkte tillbaka hem och grillade. När vi sedan skulle hem klarade inte killarna riktigt av att skiljas åt så vi fick med oss Emil med oss hem ett par dagar. Kul!


Dagen efter hade vi bjudit hem Ulla och Rune, våra goda grannar på Rörtången, på lite middag. I år har vi knappt sett dem härute så det var roligt att få lite tid till att sitta ner och prata. Extra roligt med tanke på att de varit och besökt oss i KL för några år sedan och vi har många roliga minnen och bilder från det. Ulla hade gjort en av sina fantastiska äggostar! Så gott och så typiskt bohusländskt! Även pappa och min syster med familj fick möjlighet att smaka på den så det har varit många lyriska kommentarer om den efterrätten!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar