28 februari 2009

Årsmöte med Svenska skolan

På morgonen den 27 februari samlades den enorma gruppen av 9 personer hemma hos mig för att ha årsmöte för Svenska skolan. Med tanke på att skolan ändå har 40 barn, så kan man inte direkt säga att intresset är enormt. De som kom var alla på ett eller annat sätt engagerade i skolan, styrelsen eller på väg in. En enda förälder hade anmält sitt intresse och hon blev tyvärr sjuk! Lite synd är det att inga vill komma eftersom det är ett tillfälle för alla att tycka till och fråga om saker. Å andra sidan skall man kanske se det från den positiva sidan - alla får den information de behöver och kommunicerar med lärare och oss övriga under terminen som går.


Hur som helst så är årsmötet ändå något som känns viktigt och som sätter punkt för året som har gått. För oss medföljande som inte har några "vanliga" jobb att gå till så är väl skolan en av de möjligheter som finns att engagera sig i något som åtminstone känns lite jobblikt. Enda skillnaden här är att alla timmar man lägger ner på olika saker är obetalda, till skillnad från hemma.


En diger dagordning gicks igenom och punkt för punkt kunde prickas av. En ny styrelse har valts och för de som skall åka härifrån, så kan de nu lugnt lämna i vetskapen om att nya tar över :o) Härligt! För vissa blir man ju aldrig av med...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar