Efter en skön dag hemma i huset var det dags för middag och vi hade bokat bord på The Danna, ett femstjärningt hotell vid Telaga Harbour. Det roliga här i Malaysia är ju just kontrasterna - roti canai på wetmarket och middag på fint hotell. När vi kom dit hade de samma dag börjat med - gör din egen gin och tonic. Man kunde välja mellan säkert tjugo olika ginsorter, välja vad man ville ha i - allt från mynta och koriander till kanel och stjärnanis - sedan fanns det olika tonic. Vi provade en med lite flädersmak. Så kul!
Miljön är helt fantastisk - som ett gammalt kolonialhotell.
Det blev sedan god middag med en liten amuse bouche till att börja med...
... följt av förrätt med räkor och en avokado och mangosalsa som förrätt.
Varmrätterna var sedan en malaysisk provsmakningsmeny, lamm, currygryta och fisk.
Vi fick sitta som i en liten egen paviljong.
Efteråt erbjöds även romprovning. En centiliter i varje glas så inga stora mängder, men gott.
Mätta och belåtna somnade vi gott på kvällen.
Det blev sedan god middag med en liten amuse bouche till att börja med...
... följt av förrätt med räkor och en avokado och mangosalsa som förrätt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar