14 mars 2014

Claudia på middag

Fredag igen och veckarna bara springer förbi. Efter träningen idag var jag iväg till Bangsar Shopping Centre och gick på en fantastiskt skön massage på Clarins. Hade köpt ett paket där för flera år sedan och kände på mig att jag inte använt upp alla gånger. Ringde dem och hade en gång kvar och tänkte att det är lika bra att rensa. Så skönt i alla fall. Var på Ikea igen och köpte en klädställning till för kontoret. På vägen därifrån såg jag bilen till vänster som stått där i flera dagar. Folk parkerar ju hur som helst. Det är ju jättebra när de står på båda sidor om en väg där man överhuvudtaget inte får parkera. Bilen var nu klampad, men det är ju konstigt att ingen hämtat den på kanske tre-fyra dagar...


På eftermiddagen kom Claudia hem till oss på middag. Det blev laxpasta och sedan kom alla ostarna fram som jag köpte på Victoria Market. Så gott!


Vi tog också fram en flaska av det röda mousserande vinet. Tyvärr, som det väl ofta är, så var det inte riktigt lika gott nu när vi tog det hemma. Lite festligt i alla fall.


Det blev en mysig kväll i alla fall och det är alltid roligt när Fredrik och Claudia eller hans vänner är med!

Idag har jag kommit upp i 50.000 tittar på min blogg!!! Kanske inte enorma nivåer jämfört med andra, men för mig som skriver för familjen mest så känns det jättekul!