15 augusti 2014

Till Singapore med Anna

Anna och jag stack iväg mot Singapore vid lunch idag. Hennes Social Visit Pass räckte bara för tre veckor av den här vistelsen och vi behövde åka ut för att få nytt visum - vanligt turistvisum. Det var väldigt mycket frågor när vi gick ut ur Malaysia och kändes rätt nervöst även om vi inte gjorde något fel.


Det är ju snabbt och lätt att åka ner till Singapore och vi hade bokat in oss med Air Asia från KLIA 2 och det var första gången för mig från den flygplatsen. Den var väldigt stor och det tog rätt lång tid överallt och då reste vi ändå bara med handbagage och behövde inte checka in något. Man bör nog ha rätt gott om tid!!



Vi var framme vid hotellet vid halvfemtiden och tog det lite lugnt innan vi stack ut på middag. Vi åkte till Clark Quay där Anna tidigare ätit på en restaurang som heter Steakhouse med Michi.



Anna var överlycklig över köttbiten hon fick där kniven rann igenom som genom smör. Jag tog revben för det får man ju sällan här i KL. De var dock väldigt torra vilket var lite synd. Vi fick i alla fall en riktigt mysig middag. 



Vi var redan hemma vid elvatiden och det var riktigt skönt att få lägga sig i tid. Imorgon väntar en dag på stan!