11 februari 2014

Bokslut, bokslut och lite bokslut

Måndag morgon och ny vecka. Det blir inte lika mycket att skriva om när man är hemma i vardagen igen. Var i alla fall iväg och gick på Zumba imorse. Det var dock en vikarie som höll i klassen och han var verkligen inte bra... 

Fredriks aircond brakade ihop och det blev till att fixa med lite av varje här hemma. Även Michi har gått med i Facebook-gruppen Hundra pass på fyra månader, så varje kväll ser det ut så här nu. Förberedde inför revisionen av Sweas räkenskaper också så nu är allt i ordning för 2013.


Tisdag morgon kom Ulrika hi,t som är revisor i Swea. Det tog henne en knapp timme att titta igenom siffrorna och sedan var det godkänt och klart. Alltid lika skönt. Det är ju inte precis så betungande, kanske 140 transaktioner, men det skall ju ändå vara rätt.

Var sedan på kontoret och fixade klart det mesta jag kunde och skickade iväg till revisorerna. Nu ska de bara hämta pärmarna med all bokföring också så kan den processen börja också.


Fick mail från akvarieskötarna idag som nu tyckte att vattnet är tillräckligt bra för att lägga i några koraller. Vi fick mängder med bilder och har valt ut två som såg fina ut.


På kvällen blev det genomgång av två veckors post som blivit liggande när jag var borta. Mycket rensning nu... Förberedde också lite med American Idol som Jeanette och jag ska kolla på imorgon. Michi och Fredrik har hårda bataljer över biljardbordet varje kväll nu. Fredrik har flest vinster på senast spelade matcher, men Michi var överlycklig när han vann igår :)