24 augusti 2018

Upp till Langkawi

Dags för Langkawi även denna helg. Våra goda vänner, Katie och Jonathan, skulle också komma upp så då var det ett bra tillfälle att ses. Tog tåget ut till KLIA 2 för att flyga upp. Det är så bekvämt att det går precis utanför vårt kontor!


Jag hann inte mer än kliva innanför grinden innan jag möttes av lille Shadow. Så mysigt att man inte är ensam där längre. Fick sedan en skön eftermiddag med en bok och lite simning. Framåt kvällen var det dags att bädda i ordning för vår gäst, en leverantör till Michi, som skulle komma med upp. 


Vid åttatiden skulle jag åka ner till Cactus, men då startade inte vår bil. Den har ju stått i drygt två månader utan att användas och nu var den helt död. Det blev till att snabbt få tag på en Grab och åka ner till restaurangen. Michi hörde av sig och de satt i taxin på väg från flygplatsen. Det blev till att snabbt beställa in ett par kalla öl som stod och väntade på dem när de kom :)


Leverantören, som också hette Mikael, var jättetrevlig. Alltid ett plus när det kommer någon man aldrig har träffat förut :)