02 juni 2016

Många saker att fixa innan sommaren

Hade min sista personliga träning med Sara idag innan sommaren och har 21 gånger kvar till hösten. Har frusit mitt medlemsskap nu så att jag inte förlorar några gånger. Idag körde hon stenhårt med mig och det började till och med blöda på högerhanden efter att ha lyft en stor kudde/korv på 15 kilo i alla möjliga och omöjliga riktningar. Var helt slut, men det är ju det som är meningen och man är skönt trött!




Bokade in mig hos You´nique också och fick fixat händer och fossingar så att allt är fint till jag åker hem. Efter 1,5 timme där var man lugn och fin igen. Resten av eftermiddagen gick åt till besök hos revisorerna för att få påskrift av blanketter vi behöver för vår MSC-status och vår skattefrihet. Thelma åkte dit igår, men då hade de massa argument för att inte skriva på. Jag fick helt enkelt åka dit själv och nu är allt klart. Puh!



Både Anna och Fredrik jagar nya lägenheter nu. Det är ett evigt flyttande. Fattar inte att de orkar. Fredrik och Mateo skall försöka hitta något större tillsammans med en brittisk kompis, Edward och Anna och Nur skall flytta ihop igen. De har nu tittat på Canary Wharf som ser jättefint ut. Det blir lite längre till jobbet, men billigare. Nära Borough Market också - min favoirtmarknad!