20 maj 2019

En mycket regnig dag

Vaknade till åska och regn. Det blev en stund med datorn inne och regnet stegrade bara i styrka. Lille Shadow tog skydd under tak. Han gillar verkligen inte vatten. Det är nästan så han går undan om det droppar från håret när man simmat i poolen.




Det är ändå rätt mysigt att kunna sitta under tak med regnet smattrande utanför. Vi är ju uppe så ofta och det är ändå rätt sällan som det regnar så här.






Efter lunchtid klarnade det upp och jag var ju tvungen att "sjösätta" flamingon som nu är döpt till Señor Pedro. Var tvungen att ta en selfie så att man kan se hur GIGANTISK den är.



Vågade inte lämna honom ute så han fick ställa sig på löpbandet när jag skulle lämna huset. Det ser ju rätt roligt ut :)



Var hemma i KL igen vid strax efter åtta på kvällen och det fick bli tv-middag och sista avsnittet av Games of Thrones. Hmmm, vet inte riktigt vad jag skall säga om den avslutningen...




Anna har ÄNTLIGEN fått alla tillstånd och idag påbörjades arbetena hemma i hennes lägenhet. Det skall bli så spännande att följa och se alla foton. Idag började de att riva ut köket. Som tur är finns det t.ex. extra toaletter i hennes hus som hon kan använda. Lite svårt att bo där annars under renoveringen.




Michi och Magnus är fortfarande kvar i Shanghai och det kommer mest trevliga matbilder. Det känns som om allt gått väldigt bra!



Dagarna går fort och det rusar iväg mot sommar i Sverige. Som alltid när det är nära sätter hemlängtan in samtidigt som det är tusen saker som skall fixas innan man kan åker. Lätt stress de sista dagarna men för någonting bra.