16 februari 2022

Bokslut och flyttfix

Satte på datorn i morse och möttes av denna fina bild. Hm. Efter två timmar hade den tuggat igenom hela datorn och nu verkar den funka i alla fall. Skrivaren skriver ut ett papper var tionde minut. Datorer behöver användas. De verkar inte må så bra efter att ha stått oanvända i nästan tre månader...


Idag blev det bokföring för december och genomgång av två månaders kvitton. Nu är allt klart och dags att börja gå igenom alla konton och göra bokslutsdispositioner.


Mailade lite med Exeltech idag. De skall installera våra nya kontakter i Almaspuri. Vi har köpt kontakter på en räls. Det finns olika pluggar som man sedan sätter i. Vi har köpt internationella kontakter, de längst till höger, så att alla olika kontakter vi har kan gå in. Köpte även nummer två från vänster, kontakter för USB. Det finns även 1. bluetoothhögtalare, 3. lampa och 4. malaysisk/brittisk kontakt. Smart system att man kan sätta in vad man verkligen behöver. Namnet är Eubiq. De skall installeras imorgon.


Jane på Signature Kitchen gifte sig i söndags och skickade bild från bröllopet. Det är så otroligt roligt att se vilka olika typer av bröllop vi har och hur man smyckar sig. Det var knappt att jag kände igen henne.


Det blev samtal med Astro idag, vår kabel-tv-leverantör, där vi vill avsluta abonnemanget. Vi använder det nästan aldrig. Det fick jag inte lov att göra då det står på Michi. Vi skall även avsluta vårt internetabonnemang. Här har vi Unifi som funkar sådär. Det är rätt segt och funkar inte när det regnar, men det beror nog mer på att Hijauan inte har fiber. Almaspuri har dock det och de rekommenderar Time. Det blir tio gånger snabbare och 40% billigare. Perfekt!


Den här lille luringen saknar vi allt. Han är för söt. Anna är ju ute med honom hela tiden nu eftersom Erik, stackaren, ligger nerbäddad i covid.


Den lilla lyxhunden blev inte bara duschad när han kom hem, utan även fönad... Det roliga är att han verkligen gillar bad och att bli ompysslad.


Sverige tog mängder med OS-medaljer idag vilket var väldigt roligt. På kvällen var det kvartsfinal i ishockey, Sverige - Canada. Efter två perioder fick jag lägga mig. Var vaken mellan 1.30 och 7 natten till idag. Jetlag blir bara värre för varje år. Varannan natt sover man, varannan natt är man klarvaken. Fick höra av en glädjestrålande Michi att de vann i alla fall och nu är vidare i kvartsfinal.