14 september 2022

En tur till Estepona

I England hittade jag de här goda flingorna som Kellogs har. Vet inte om de är nya, men nu hittade jag dem i Spanien också. Thelma fick i uppdrag att kolla om de kommit till Malaysia och det hade de. God frukost överallt!


Det blev en ny busstur idag och denna gång åt andra hållet. Tog mig nu till Estepona. Döm om min förvåning när bussen helt plötsligt tog en helt annan väg en vad Google Maps hade sagt. Det visade sig att det var vägombyggnationer så jag hamnade på en helt annan slutstation på andra sidan stan. Kände dock igen mig när jag gick ur bussen för det visade sig att vi var exakt vid samma parkering som Ola ställde sig på när vi skulle ut och äta på stan. Riktningarna var klara och det var bara att ge sig iväg ut.


Estepona är väldigt mysigt med alla krukor på väggarna, olika färger för olika gator.



Efter en dryg timme på stan gick jag ner till stranden och tittade. Väldigt fint och väldigt lång strand.


Ingen dålig busstur hem. Sämre utsikt kan man ju ha...


Väl hemma parkerade jag mig på en av bänkarna ute med en kopp kaffe och Birgittas nya bok.


Träning skall ju också in under dagen och min zumbalärare Nieves hade tipsat om att hon undervisar på ett ställe till. Det här stället låg närmre oss, rakt nedanför MacDonalds. Får väl köra zumba de kvällar jag kan nu. Så kul!


Så här glad kan man se ut efter en klass. Det är inte bara dans utan riktig hjärngymnastik också.


Vackert när solen gick ner över bergen.


Slocknade redan klockan tio på kvällen. En dag till själv här och sedan kommer både Michi och Madeleine hit. Redo för lite sällskap nu :)