20 december 2014

Hemma i Sverige

Vi landade i Amsterdam tio minuter före utsatt tid och nu på vintern har man dessutom två timmar på sig att byta plan så allt var väldigt lugnt. Fredrik hade sovit sig igenom hela resan och vaknade en kvart innan vi skulle landa så det blev en macka i Amsterdam i stället för frukost på planet.


Vi skrattade gott när vi sedan landade på Landvetter. Vi skulle hämta ut vår hyrbil och klockan var kvart i tio. Då visade det sig att Europcar inte öppnar förrän klockan tio. Hur kan de ha sådana tider på en flygplats när folk kommer och åker alla tider på dygnet. Så konstigt!!!

Väl hemma blev det bara till att ställa ner väskorna och sedan börja julpynta. Michi hade köpt världens finaste gran, julgardiner kom upp, adventsljusstakar och massor av annat och sedan andades huset jul. Lagom tills jag var klar kom pappa ner en sväng. Vi passade på att fira hans födelsedag som var den 25 november.



Anna, Fredrik och Victor åkte ner för att äta lunch på Moset nere i Lerum. Både Michi och Fredrik är galna i halvspecial så det var säkert en sann njutning.



Michi och jag åkte istället in till stan för att gå på Jul på Liseberg. Det var hur mycket folk som helst och verkligen jättemysigt.




Så fint med alla ljus. När vi åkte hem stannade vi till på Allum för att fixa Victors sista present och då sprang vi på Helene och Thomas. Världen är liten... På kvällen fixade Anna middag och vi slocknade allihop redan vid nio. Med en tidsskillnad på sju timmar så var vi alla helt slut, men vad mycket vi har hunnit med :)