16 december 2017

Marknad i Chelsea och fotboll

Idag skulle vi träffas allihop vid Baker Street för att åka till en matmarknad i Chelsea. Michi och jag tog bussen från Anna till Baker Street. Högst upp givetvis :)


Vid Baker Street mötte vi Torbjörn, Elliot och Fredrik och åkte vidare till Sloan Square där vi gick till Duke of York, ett torg där marknaden var. Vilken marknad! Den första där jag har sett att man kan köpa prosecco och färska ostron. Vi hittade en rolig flaska gin från Chelsea till vår samling på Langkawi.


De hade också en enorm ostdisk, men vi sparar oss till vårt favoritstånd på Borough market.


När vi lämnade marknaden blev det lunch på en pub där Anna slöt upp. Det var dags för henne och Fredrik att överlämna årets julklapp. Michi, Torbjörn och killarna skulle vidare på en fotbollsmatch i Chelsea efter lunchen. Det blev en glad överraskning!


Anna och jag tog ett varv i området och det var så juligt och fint med alla ljus så jag fick ta ett foto.


Julklappar blev inhandlade och vi smet in på rea på Hugo Boss. Trevligt att de har rea före jul! När kläderna hängts in i provrummet så blev vi tillfrågade om vi ville ha något att dricka och blev serverade prosecco. Mycket trevligt! Tala om kundvård. Anna köpte en dräkt till jobbet och jag hittade en klänning. Gissa vilken som är min :)


Anna hittade också en snygg halvlång kappa i marinblått. Nu börjar hon se väldigt business-like ut.


När killarna var på fotboll hann Anna och jag träffa hennes kompisar en snabbis, 


Sedan gick vi alla vidare till Casa Becci där det blev en italiensk afton. Vi blev hela elva personer med alla Annas kompisar.



Efter maten tog barnen med oss till en av deras favoritbarer, Coco Momo som ligger på Marleybone High Street. Så roligt att ha tid att sitta och prata med alla. Väldigt trevliga ungdomar allihop!