01 september 2021

Hotell klart - avgifter strular. Historien fortsätter.

Det kändes skönt att vakna imorse och se att hotellbokningen nu var klar och att vi hade fått en bokningskod. Jag loggade direkt in på MySafeTravel för att betala våra avgifter. Fungerade det? Nej. Helt plötsligt kom det upp varningar att vi inte har tillstånd att komma in i Malaysia. Jag slog in numret på vårt tillstånd och vad står det... Godkänt! Det blev till att skicka nya mail och fråga vad som händer? Fick svar och behövde skicka in fem olika saker igen och ska nu få en betalningslänk från dem direkt. Inget mer dök upp under dagen... Tur man har ett hyfsat starkt psykte!


Var förbi pappa och Helene en sväng idag och sedan blev det en tur till stan. Hade lyckats få tid för mammografi så här sista dagen. Allt var bra och det är alltid skönt att ha kollat.


Resten av dagen ägnades åt packning. Vid halvsex åkte jag till kontoret och hämtade lite nya papper Michi skrivit ut och sedan åkte vi ut till Landvetter för att göra våra PCR-test. Tankade bilen och kunde bara konstatera att det har blivit väldigt dyrt!


Testresultaten kom efter bara en dryg timme så nu är vi klara med allt inför resan till London imorgon i alla fall. Det känns ju skönt! Hoppas på nya framgångar imorgon. Anna och Erik tog färjan tillbaka till England ikväll också så imorgon kan vi ses allihop igen. Så mysigt!