07 februari 2011

Brunch på La Bodega

Söndag förmiddag åkte Michi, jag och Bärbel till Bangsar shopping centre för att äta brunch på La Bodega. Vi har inte gjort det sedan vår brunchkompis Peter flyttade till Australien.

Det var lika gott som vanligt. Efteråt tog vi ett varv inne i shoppincentret och handlade lite till frukosten jag skall ha när vi har Sweamöte imorgon. De har fantastisk avdelning för både pålägg och bröd så det är en sann fröjd att handla där nu.

På kvällen fick vi hit två killar på besök. Det var Janne Åkerberg, som Michi känt i säkert nästan trettio år och hans kompis Wolfgang som skall resa i Asien i nästan tre veckor. På kvällen blev det middag på Souled Out med dem.

Besök från Beijing

I fredags kväll, den 4 februari, fick vi besök av familjen Krantz och familjen Karlsson. Lotta och Fredrik Krantz kom hit till Malaysia ett halvår efter oss och flyttade i somras till Beijing. Nu var de tillbaka och hälsade på i Kuala Lumpur igen.

Hem till oss på middag kom även Joanne och Peter som också bott här i KL länge. Fredrik, Peter och Michi brukar varje år åka tillsammans med några andra killar och fiska och Lotta och jag jobbade tillsammans i svenska skolan under många år.

Det var roligt att kunna träffas allihop igen!