01 februari 2012

Matlagning med Swea 31 januari

I tisdags var det matlagningskurs med Swea och temat var choklad i mat. Intressant! Det var en dansk tjej, Ida, som ledde dagen.



Det gjordes tomatchutney och kycklingleverpaté till att börja med, som sedan serverades med getost på nybakad baguette. Gott!




Tomatchutneyn användes sedan till att göra en väldigt god soppa med sambuccaflamberade tigerräkor i.




Mellan varje rätt fick vi oss ett litet smakprov. Vi var nio stycken som var med denna dag.




Sallad med päron förbereddes till varmrätten.




Här är Ann-Sofie, Anna och Mica med sina receptböcker.




En mexikansk kötträtt tillagades med en sås med massor av chili och choklad i.




Så här gott såg det ut när det var klart.




Vi höll på i nästan fyra timmar innan vi var klara och jag fick kasta mig iväg till träningen som var bokad kvart över två. Stressigt liv :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar