18 januari 2018

Till Langkawi

Anlände till Langkawi vid tolvtiden och vem var där och tog emot om inte lille Shadow. Han såg ut att spana efter Michi som inte skulle anlända förrän senare till kvällen.


Aliah var där och städade när jag kom och strax därefter dök Yvonne upp med Dave som hjälper dem med poolerna. Nu har de dragit om ledningarna här så poolen var ren och jacuzzin fungerade!


Vid strax efter två dök Ulrika och Christer upp. De kom med båten från Koh Lipe.


Vi latade oss vid poolen några timmar och vid sextiden åkte vi för att handla och hämta upp Michi på flygplatsen. Det blev sedan middag på Cactus.


Anna skickade foto på sig och Nur. Nu är en era slut där de har bott ihop i olika omgångar och verkligen haft varandra som riktigt goda kompisar. Nu flyttar Nur till Malaysia så det var ett sorgligt farväl, Nu har Anna en dryg vecka själv i lägenheten för att packa ihop och den 27:e bär det av till den nya lägenheten, 500 meter längre bort, i St John´s Wood.


Vi kommer inte till London förrän i juni nästa gång och då kommer väl allt att vara iordning. Man är hur nyfiken som helst på allt som händer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar