12 november 2017

Våra vänner lämnar Langkawi

Trots sena kvällar vaknade jag tidigt och innan halvnio var jag nere och fixade lite. Ute på terrassen låg vårt "husdjur" och gottade sig på de regnvåta plankorna. Jag knuffade iväg honom med hjälp av en stol.




Vi hade fått ett par mystiska hål i ett par plankor på terrassen så jag skickade iväg foton till Rentokil som konstaterade att det är gjort av en skalbagge och inte termiter. Alltid något. De skall komma hit i veckan och spreja.


Susann och Gordon var första paret att lämna oss idag.


Ett par timmar senare reste Pia och Anders tillbaka till KL. 


Nu var vi bara fyra kvar och vi traskade upp på Langkawitoppen så att Emma och Andreas fick se utsikten.


Framåt tretiden var det dags för dem att åka hem också.




När de åkt vågade sig Shadow fram till grinden. Han hade vandrat med oss upp på toppen igen och Michi gav honom lite belöning. Förhoppningsvis håller han sig runt vårt hus och säger till om det kommer en tjuv igen. Michi matade honom med det som fanns i kylskåpet...parmaskinka.



På kvällen var vi lite sega och åkte ner till Pantai Tengah och provade pizza på The Pizza Maker.




De hade inga rättigheter, men Michi kunde gå till affären tvärs över gatan och handla sig en öl. Till hans förtjusning hade de Calzone.




Jag tog en pizza med mycket ansjovis på. Gott och salt.




Maten var jättegod men ägaren var hemsk. En ur personalen gjorde något litet misstag och blev utskälld efter noter så hela restaurangen tystnade och bara lyssnade förvånat. Det slutade med att killen fick sparken och åkte iväg på sin moppe. Något obehagligt och förstörde verkligen stämningen för alla som var där.



Hemma, i mörkret, nedanför muren stod Shadow och väntade på en liten godsak. Michi gick in och hittade lite mer mat i kylen. Hunden har börjat förstå var han skall stå. Så söt han är!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar