21 maj 2017

Dansk frukost och kinesisk middag

Vår TD, den lilla bilen, har haft lite problem med att handtaget på förarsidan inte fungerat. Den behöver dessutom servas. Vi fick hem en mekaniker som hämtade bilen på förmiddagen och därefter traskade vi iväg till Kopenhagen Coffee på Jalan Kiara 3 för att prova frukosten där.


Stället drivs givetvis av en dansk och de hade till och med koppar från Royal Copenhagen!


Frukostbricka med två mackor och yoghurt med musli kostade 20 rm. Kaffe och färsk apelsinjuice blev ytterligare 20 rm. Mycket gott!


Efter en skön och avkopplande dag hemma tog vi oss in till stan och gick till Hakka. Fantastisk kinesmat precis bakom Pavilion. Michi beställde in många spännande saker och jag provade för första gången struts!


På vägen hem stannade vi till vid Baskin Robbins i Mont Kiara och tog varsin glass. Michi provade blåbärssorbet och den såg något giftig ut...


Anna skickade lite bilder från sin telefon. Tänk vad fort tiden går. Det här är när hon hälsade på när Fredrik var född. Över 20 år sedan...



Ibland längtar man efter dem lite extra mycket! Fredrik for till Malaga med sin Victoria idag för att koppla av lite mellan alla tentor. Tillbaka på fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar