20 april 2017

Fredrik reser igen

Jobbdag på kontoret idag och vegankakan fick godkänt. Härligt! Fredrik som precis lämnat Malaysia, hade en dag i London, åker nu vidare för att hälsa på flickvännen Victoria i New York. Han hade bokat Norwegian, men när han kom ut till Gatwick stod där ett plan från spanska Wamos. Planet måste ha varit 20 år gammalt för det hade tv-skärmar uppe i taket, inga touch-screens där du själv kunde välja film utan bara handkontroll med volym. Han var väldigt skeptisk till att det ens skulle ta sig över havet till USA... Allt gick självklart bra :)



Startade en ny facebook-grupp nu när jag är hemma här i min ensamhet. Vi har ju haft bokklubbar här och nu gjorde jag en grupp för alla som varit med, är med eller vill gå med för att vi skall kunna tipsa varandra om nya böcker. Kul för gensvaret blev jättestort och nu är det nästan 30 personer med.



Hade sedan en skön kväll med en god bok och ett avsnitt av Suits. På med flighradar för att följa Fredriks plan. Alltid lite kul att se hur de flyger fram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar