23 april 2017

Fortsatta äventyr i Karak

Hur mysigt som helst att bli mött av dessa små valpar lagom till frukosten. Man vill ju ta med varenda en hem!



Efter frukosten behövde Ingvar kolla en vattenledning som inte fungerade så vi följde med honom in i djungeln och upp till källan där de tar vatten för att kolla var felet fanns. Det blev riktiga strapatser. Under nerfallna träd, över mossbelupna stenar, genom bäckar och hela tiden med blicken mot marken för att spana efter eventuella djur...






Väl framme på toppen kunde det konstateras att vattenledningen flutit upp och behövde tyngas ner. Några stora stenar fixade det och sedan bar det av in i djungeln igen.






Väl tillbaka vid huset blev det ett välförtjänt dopp i bäcken utanför husen. Det var som att sitta i en naturlig jacuzzi.




Lite fler gäster kom och det blev lunch med tretton personer. Här odlas mycket också och vi fick med oss bananer, long beans och chilis hem. Vi skall försöka ta och plantera fröna och ha egna chiliplantor på balkongen.



Lagom till när vi skulle bege oss från Ingvars ställe kom det ett kraftigt regn och åskoväder så vi blev lite sena därifrån och bilen studsade och gled på leran när vi tog oss ner mot Karak. Därifrån var det en dryg timme hem till KL.




På kvällen blev det sedan middag hemma på balkongen. Vilken spännande helg det har varit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar