20 september 2016

Höstens första bokklubb

Skulle kommit iväg på personlig träning igen med Sara, men hon ringde och hade varit magsjuk. Det sorgliga här är att när man hör olika ursäkter här så är man alltid lte osäker på om det är sant eller inte... Det blev istället en stund på löpbandet på condots gym, då vårt eget är sönder. De ska komma och fixa det senare idag.



Fredrik var idag iväg till Kings för första gången och hade fått ett papper på över hur hans terminer löper. Den här veckan är det Fresher´s week, vilket betyder att det är massor av information på skolan, men inga lektioner. De kör igång nästa vecka. Han hade fått sitt student-id idag också och skall gå på Waterloo Campus. 


Hopvirkningen av rutorn kom lite längre idag. Hela överkastet är säkert nästan 1.000 rutor och jag har kanske gjort en fjärdedel, men det är kul att börja sätta ihop det jag har och kunna se framför sig hur det skall bli. Det är också bra att få en uppfattning om hur många rutor en rad behöver vara för att täcka sängen och hänga ner lite på sidorna.



Michi var och hämtade Tobbe på KL Sentral. Nu flyttar han ner hit på ett år. Kul! Själv var jag iväg på höstens första bokklubb hemma hos Charlotte Ashton. Vi blev hela 10 tjejer idag och hade hur trevligt som helst!



Så roligt att träffa alla igen efter sommaruppehållet plus att få med lite nya böcker hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar